Med fibernett får du bredbånd gjennom kabler som er laget for nettopp overføring av bredbånd.

Hvorfor fibernett er fremtidens løsning

Dagens bredbånd blir levert via kabler som er laget for helt andre formål, som f.eks TV-kabler eller telefonkabler. Det er begrenset hvor mye kapasitet man kan få ut av disse kablene. Fibernett leveres via kabler som er laget for overføring av bredbånd. Derfor kan vi levere langt høyere hastigheter til lavere pris.

 

Slik fungerer det

Vår montør monterer en ny internett-kontakt inn i leiligheten din. Du kan koble PC eller trådløs router direkte til denne kontakten. Med fibernett fra Lynet trenger du ikke modem eller andre unødvendige bokser.

   

Økende behov for båndbredde

Innhold som filmer, TV-serier og nyheter kan i stadig større grad streames direkte fra internett. Vi går over fra å se TV via TV-kabel, til å se TV når vi vil, via internett. For å få det meste ut av nye tjenester som f.eks HBO og Netflix må du ha skikkelig bredbånd. Lynet Internett leverer kraften du trenger i bredbåndet for å bruke nye tjenester på internett.

Raskeste og billigste i Oslo

Post- og Teletilsynet (nå NKOM) var i perioden 2008 til 2014 ansvarlig for sammenlignings- tjenesten Telepriser.no. Lynet Internett har vært rangert som billigste bredbåndstilbyder i Oslo så lenge tjenesten eksisterte. NOKM har lagt ned tjenesten inntill videre, men har varslet at tjensten vil gjenoppstå med ny funksjonalitet i 2016.

BILLIGST I OSLO

I følge telepriser.no har Lynet offiselt vært billigst på bredbånd i Oslo fra 2011 til 2014

VÅRE BREDBÅNDSPAKKER

Vi har bredbånd tilpasset alle behov. Fra Torden og Olja Lyn, til Tornado. Les mer

SAMMENLIGN PRISER

Sammenlign oss med andre. Vi kommer stort sett best ut.
Les mer

EKTE VALGFRIHET

Kan du kun kjøpe bredbånd via kabel-TV? Lynet gir deg valgfrihet! Sjekk tilgjengelighet